МРІЯ Летять роки в далекі сині гори, Несуть мою замріяну любов, І сняться сни минулого...говорять… Горить багаття моє знов! Зійшла зоря, дарунок мій від тебе, Для мене ти знайшов її на небі. Ось щастя знов влилось у мрії ті, Як ми зоріли разом –я і ти Замріяна любов моя! Коханий, я давно твоя ! Приспів Я жду тебе – прийди, хоч в сни прийди! Тебе чекаю, любий , я завжди! Кохання вічне , як і та зоря, І я- твоя, навік, твоя!
І сняться сни, що летом журавлиним Ти прилетиш в моє сумне гніздо, Візьмеш мене і разом ми полинем, Посадиш ніжно на крило. Чому ж лишився в снах моїх і мріях, Забрав з собою спалену любов... А я чекаю і під серцем грію Надію, що вернешся на мій зов. У мріях разом-я і ти, Любов моя, зажди, не йди! Приспів Я жду тебе – прийди, хоч в сни прийди! Тебе чекаю, любий, я завжди, Кохання вічне, як і та зоря, І я- твоя, навік, твоя!
Хотілося б почути пісню бо до тексту є зауваження по формі. Я почав збиватися із рядка: "горить багаття моє знов" не вистачає двох складів, наприклад можна добавити: "горить багаття моє знов І ЗНОВ..." Можливо я помиляюсь. Проте сподобалась відкритісь та емоційна довершеність. Дякую.
Дякую, Галиночко! А чи ви змогли слухати мелодію? Дехто не може відкрити награну музику.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")