Сердечно дякую, за оцінку і похвалу. Пробую наладнати неполадки! Хотіла направити сама, та тут не так легко щось самому зробити. Вірю, що наш шановний пан Василь, все поставить на своє місце!
Так мелодійно і романтично, та, перепрошую, не розумію, чому "візьми" мене? Куди? А чому не "кохай", чи "плекай", чи "цінуй", чи "люби", чи "жалій" тощо? Сподіваюся на Вашу прихильність до моєї відвертості.
Усміхнулась! Невже ви не відчуваєте глибини закоханості! Ну, ну! Пора кохати!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")