Переклад з російської. Сонячний зайчик схотів наді мной посміятись Розповісти, як всюди забули мене і не ждуть Тільки я так давно розучився всьому дивуватись Ти забув, що забитого на смерть уже не уб'ють. Якщо ти хочеш хоч чимось мені нагадати Б-же ж мій, які дивні поля і ліси навкруги... Все одно неможливо пронести надію крізь грати В той куток, де лишилось лахміття Булої душі. В здогадках знов як в житті я своїм загубився... З миром йди, ти не зможеш зарадити в горі моїм Зрозумій, що із світом усім я давно вже простився І не хочу в гіркоті самоти я марити ним. Воля розбилась об грати і вмерла повільно... Що ж так змерз ти й тремтиш на холодній тюремній стіні Зайчик сонячний, вірний покірливий і божевільний Як до мене потрапити зміг на побачення ти?..
ПРОСЛУХАТИ ОРИГІНАЛ:
************************************** Солнечный зайчик Слова: Е. Амирамов Музыка: Е. Амирамов Исп.: Ефрем Амирамов Солнечный зайчик решил надо мной посмеяться, Рассказать, как повсюду забыли меня и не ждут, Только я так давно разучился всему удивляться, Ты забыл, что забитого насмерть уже не убьют. Если ты хочешь хоть чем-то мне снова напомнить, Боже ж мой, как повсюду поля и леса хороши... Всё равно невозможно надеждой и прошлым наполнить уголок, где остались лохмотья от бывшей души. Вновь я в догадках, как в жизни своей, потерялся... Уходи, не мешай раствориться мне в горе моём, Ты пойми, что уже я давно с миром всем попрощался, Горько мне в одиночестве снова друг вспомнить о нём. Жаль, но свобода разбилась о прутья решётки... Что же ты так замёрз и дрожишь на холодной стене, Зайчик солнечный, рыжий, безумный, свободный и кроткий как попал в эту камеру ты на свиданье ко мне?..
ЗАВАНТАЖИТИ ПІСНЮ
Слухати (російською) audio: http://butt-head.ru/listen/440046/ video: http://rutube.ru/tracks/980718.html
|