ДУША-ВЕРБИЧКА (Пісня) Вірш Любови Сердунич Музика Івана Пустового
Я так люблю вербиченьку плакучу,
Вона вітає першою весну...
Сумна краса ніколи не наскучить –
Хоч як спішу, але не промину.
Голублю щиро й трепетно руками,
Їй ніжність я сердечну передам.
Краси її тендітної торкаюсь,
Від того в ній дзвенить жива вода. Приспів: Вербичка, плакуча вербичка,
На листячку срібна роса...
Вербичко, плакуча вербичко,
В тобі – українська краса.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 2484 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")