Усе минуще в цьому світі. Та природа має щастя відновлюватися знову і знову... Гарно! Окремо бажаю, аби хоч трохи снігу випало й у Вас! Для душі, для доброго настрою...
Вам би нашу Тернопільську зиму, коли з Тернополя до Рівного сьогодні їхала вісім годин. Намело так, що комунальники не справляються, а затори затягнулися на кілометри. Хочеться ще такого тепла, як у вірші.
Бачила по телевізору, які у вас перемети. Для перевізників і подорожуючих - не багато радості, а душа так і просить чистого, морозного повітря, і яскравої білизни для очей. Дякую!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")