Неба холодного ясну блакить
Пострілом знов розірвало.
Мати, що вдома ночами не спить
Сина з дороги чекала.
Серце в ту мить розірвалось навпіл,
Коли її син впав додолу.
Мамо, прости, мене вже не болить.
Я птахом повернусь додому
п-в:
А ворон кряче. В степу могила.
Лети, юначе, вже маєш крила.
Болить за неньку, за Україну.
Болить серденько за того сина.
Чорна зрадлива ворожа орда
Нашої крові напилась.
Бо в Україні велика біда,
Брат брата підняв на вила.
Вставай, мій синочку, вставай не лежи.
Навколішки мати благала.
Боже, синів наших ти збережи.
Врятуй від страшної навали.
п-в:
А сива мати з горя в німіла.
Де сили брати, душа зітліла
Змилуйся, Боже, дай розуму й сили,
Щоб мати сина не хоронила.
І я Вам дуже вдячна за коментар. Це є пісня. Я сама написала ще й музику і виконуюю її під гітару. Просто в силу обставин, що на даний момент огорнули неньку-Україну, а я ще являюсь матір'ю трьох синів, дуже боляче на душі. От і лягли рядки на душу.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")