Придивись і побачиш в них барви
Задзеркалля із літа в полях
Теплий промінь як лагідні чари,
Що завмерли
......в пташиних
..............піснях.
Ти поглянь - там сховалось дитинство
У кристалах сніжинок мяких
Перший крок, поцілунок, намисто,
Дарувати
.....яке я
........не зміг.
Придивись, ген малюнок щедрівки
Що колись, я тобі проспівав.
Викарбовують легкі сніжинки
Все хороше,
.....Тендітне
........що мав.
А он бачиш Різдво, де ми разом
Із тобою стрічаєм гостей
Я тоді був смішним ловеласом
Не збагнувши
......прекрасних
............речей.
Закружляла маленька сніжинка
Споглядаючи знов на мене
Сплине час на новіших вже знімках
Я щасливий
......Зустріну
...........Тебе.
(надіюсь...)