Моя ти мамо, моя Украiно.
Ой,краю мій!Моя ти рідна ненько,
Я вже не той,та й сум на чужині
Чому,чому тебе люблю,рідненька?
Так хочеться до вас,повір,мені.
Приспів
- Люблю,рідню свою,люблю тя,Україно,
- Рідня,моя рідня,давай, співай,співай!
- Люблю рідню свою,вона в мене єдина
- А Прибилів завжди- мій рідний край.
Без тебе, краю,я не можу жити
Чомусь,чомусь завжди на чужині
З тобою, краю,хочу говорити
Скажи,чому?Так сумно тут мені.
Де б я не був,і де я не скитаюсь,
Але в душі чомусь карпатський рай
До тебе ,краю,завжди повертаюсь
Давай,моя рідня,давай співай.
Моя ти,мамо,моя Україно,
Дніпро моє,та й Черемош тече
Я чую завжди пісню солов’їну,
Але у серці так,чомусь,пече.
Я бачу знову жито колоситься,
Та й Гай,Діброва,Випханка живе
Я знаю,краю,чом мені не спиться
Живу тобою,люблю я тебе.
29.01.2017р.
Прибилів-село,де я народився.
Гай,Діброва,Випханка-так в селі називають райони села.
Додав: 0997030561 (29.01.2017)
| Автор: © Володимир Олійник
Розміщено на сторінці : Вірш-пісня , Олійник Володимир
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 2559 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 4
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.