З-за кордону били «Градами»
Під нічними зорепадами,
Ми ж укопувались долями
Під обдертими тополями.
Ми ж укопувались душами
Під обчухраними грушами,
І стелилися ми совістю
Над історії над повістю.
Кордон, український кордон,
Сухпай та солдатський жетон,
Росія, вогонь та полин,
Та ще в серці мати і син.
Та ще під ногами земля,
Котра до нестями моя,
Та ще вдалині журавлі,
Як пам'ять моєї землі.
Ми під куль стояли зливами,
Щоби ви були щасливими,
Голіруч боролись з міною,
Щоб ви стали Україною.
Нас втоптать хотіли танками,
Ми ж бо сходили світанками,
А коли у вічність падали,
То за те, щоб ви не зрадили.
Кордон, український кордон,
Сухпай та солдатський жетон,
Росія, вогонь та полин,
Та ще в серці мати і син.
Та ще під ногами земля,
Котра до нестями моя,
Та ще вдалині журавлі,
Як пам'ять моєї землі.
Даний твір покладено на музику й він виконується гуртом "Побратими" в їх численних творчих поїздках у зону бойових дій. Посилання - OMhboGBYPX4
|