З неба падає вода, Біля каменя земля, Що зі мною? Не пойму. У кватирку зазирну. Стіл побачив, Ряд горшків, Сумні люди, Я приплив. Став їм віршики читать, Про журбу і слово стать, Все їм ясно про мій стиль, Камінь взяв і подарив. Чорний він, Як вся земля, Фарб не має Для митця.
|