Ми пам'ятаєм (за мотивами ''На сопках Манчжурии'')
Цвинтар старий, Рівні ряди могил. Останній притулок славних синів Що не шкодували сил За рідний край, За наші кращі дні. Сонце ласкаво світить з небес, І золотить хрести.
І горять хрести золоті, Не медалі то - вартові. Спокій бережуть вояків, Що лежать у сирій землі.
Тії хрести, Не нагороди вам, А вдячність Держави вірним синам, У відповідь ворогам. В буденній тьмі, В життєвій метушні Ми пам'ятаєм тих, що життя За нас віддали свої.
Плаче, плаче рідна мати, Молода дружина слізоньки ллє. Вся Батьківщина в печалі по вас, Й пошану вам віддає.
Душі бійців Спокій наш боронять. Чоти й рої - на останній парад Вийшла святая рать. Ваші життя віддані не дарма. Ми не забули героїв війни Пам'ять про вас жива!
І горять хрести золоті, Не медалі то - вартові. Спокій бережуть вояків, Що лежать у сирій землі.
а непогані рядки шкода що люди мало чують . мабуть слово заблукало від них далеко
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")