Зустрілись ми не випадково, Так долею було дано… І наші душі терміново В одне заглянули вікно, Побачивши прекрасну осінь У барвах сонця і тепла, В її солодкім безголоссі, Через тонкі припони скла.
приспів Пульсує ніжність в серці й досі, Коли я думаю про вас, А на дворі барвиста осінь Танцює свій прощальний вальс.
І так все склалось, все сплелося В якийсь чудовий, дивний стан, Ви доторкнулись до волосся І в серці вибухнув фонтан. Я попливла на хвилях пісні, Що розливалась з висоти, І раптом стало нам затісно Серед осінньої листви.
приспів
Ми загулялись в піднебессі, В потоках ангельських хорал І на закінчення відносин Перенеслись у віртуал… О, не одна пройшла вже осінь, А я лиш згадую оту, Що загубилась поміж сосен І залишила таїну.
приспів Пульсує ніжність в серці й досі, Коли я думаю про вас, Хоч у житті моєму осінь Танцює свій прощальний вальс.
Дуже, дуже гарно і мелодійно заговорила Вашими словами осінь. Дякую за таку осінь. "5+". З повагою Василь Шляхтич з Польщі, де нині також дуже тепла осінь. Будьмо!
Пані Катю, Ви написали надзвичайно красиву пісню. Ніжна, лірична, трохи журлива мелодія вчувається у рядочках цього чудового вірша! Дякую за цю красу! :10-:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")