Статись може, знов нам випаде спіткатись
у дружнім домі, серед дзвону кришталю,
і, мов сторонні, ми будемо вітатись,
але ти знатимеш, як я тебе люблю.
Приспів
Ти мені поглянеш в очі, я, мов човен, що наскочив
на скалу, начиння погублю,
я ховатиму сльозину в ока кутику єдину,
ту, що скаже, як тебе люблю, ту, що скаже, як тебе люблю...
Статись може, десь нам випаде зустрітись
на розі вулиць, ідучи на перехід,
і, мов сторонні, ми будемо дивитись
одне на одного і скажемо: “Привіт!”
Приспів
Ориґінал:
Μια μέρα ίσως να ξανασυναντηθούμε
σε μια παρέα, σε ένα σπίτι φιλικό
και σαν δυο ξένοι ξανά θα συστηθούμε
μα εσύ θα ξέρεις πως ακόμα σ’ αγαπώ.
Επωδός
Και θα με κοιτάς στα μάτια και θα γίνομαι κομμάτια
σαν καράβι που `σπασε στα δυο,
και θα κρύψω ένα δάκρυ από των ματιών την άκρη
που θα λέει ακόμα σ’ αγαπώ, που θα λέει ακόμα σ’ αγαπώ.
Μια μέρα ίσως κάπου να ξαναβρεθούμε
σε ένα φανάρι μες στο κέντρο ξαφνικά
και σαν δυο ξένοι απλά θα κοιταχτούμε
και ίσως να πούμε ένα γεια σου φιλικά.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")