Двадцять четвертого лютого
Світ затрусило з почутого:
Трикольорові засранці
Вдерлись до Січі на «танці»…
******************************
Вдарим браття в закаблуки,
Щоб рвонули їхні «буки»,
У шпагати стрибнем радо,
Розвернем додому «гради»,
А як скочим кабріолі,
Луснуть «смерчі» і «тополі»,
Україна – отака,
Бійся, враже, гопака!
Україна – отака,
Бійся, враже, гопака!
******************************
Били ординці чоботями,
Клало додолу їх сотнями,
Знатимуть біси, як вранці
Нас розбудити на «танці»…
******************************
Як разом заковиряєм,
Пекло видасться їм Раєм,
Повзунцем пройдем до ганку,
І затопчем їхні танки,
Шаровари хвацько скинем,
І дамо їм з «джавеліни»,
Україна – отака,
Бійся, враже, гопака!
Україна – отака,
Бійся, враже, гопака!
******************************
Стали ходить хороводами,
Вити, немов перед родами,
Клацати, як сіроманці,
Не до вподоби їм «танці»…
******************************
Павучком із «байрактару»
Ми накриємо отару,
Напівприсядки по тому
Їм ракет вернем додому,
В голубцях дамо їм дулі,
Козакам не страшні кулі,
Україна – отака,
Бійся, враже, гопака!
Україна – отака,
Бійся, враже, гопака!
******************************
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 2741 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")