Композитор і аранжувальник - Оксана Первова-Рошка Автор слів - Катруся Матвійко Виконує - Саша Окіпняк (6 років), вона ж у ролі ельфика в останніх кадрах відео :)
Привіт дівчата! Автор слів є. Автор музики - є. Оранжувальник - є. Треба вам ще свого художника, аби для ваших композицій малював особисті малюнки і вже на їх фоні складати картинку. Це така порада. Хоча, і так душа дзвенить тим милим голосочком. Обожнюю діток :))) Дай вам Бог усім-усім і малим і великим Творцям Справжнього, Щирого Щастя і Любові. Трішечки чар під Новий Рік і багато веселих сніжинок, які квітнутимуть на ваших рожевих щоках.... Чудова композиція!
Таке враження, Оксано, що ви з Катрусею відчуваєте... в унісон. Досі мене було важко розчулити. Але цього разу і слова, і музика, і цей неможливо прекрасний голосочок, - все прекрасно і гармонійно! Дякую.
Дякуємо Вам, ЛюК ! Ксюшенько, треба нам якось так іще разок розчулити) Дітки у тебе в Чернівцях он які талановиті! Заспівають ангельськими голосочками, щоб аж до сліз? А щодо унісону - то Ви прямо в яблучко!
Дякую Вам за "унісон"Ю а ще за те, що так розчулились. Для мене це справжня похвала, бо коли пісня розчулила, то це - непогана пісня. Дякую вам, Людмило.
Та це взагалі!.. Та це неможливо!.. Та слів нема!... Мабуть, востаннє так тішилася, коли мені Дід Мороз під ялинку поклав лялю Таню - таку велику, із м'якими ручками-ніжками. Пам'ятаєте таких ляльок? А гном оселився вже у нашому "будиночку" надовго: сьогодні давала послухати і подивитися італійській малечі, румунам, індіанці Пінкі та албанцеві Лілло Мабуть, доведеться перекладати італійською, щоб і вони співали.
Ну, Октаво!.. Де це ти знайшла такий гарний букет діток. Я, навіть, дуже хочу їх побачити, а коли б заспівали!... Клас!!! Я коли в перший раз прочитала "Казку" Катрусі, відчула майже те, що і ти, і вже знала, кому дати її заспівати. Радію, що тобі сподобалось, аж пишаюся. От.
Я наприклад з сином танцювали по хаті під час цієї пісні (я називаю це танцем, дружина каже що ще пригання в довжину і висоту по всій хаті на дуже великій швидкості. Жінки в таких речах відстають ........) Якби Ви знали, як нам сподобалося
Мішань, я з вами попригаю... Можна? Класно!!! Ви всі своїми коментарями так вмієте підняти настрій!!!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")