День тому, Думав я, що без проблем живу, Тепер я знову ніби наяву, Так вірю я у день тому... Різко так, Вчорашнього забув я смак, Наді мною ніби темний знак, Минув щось різко день цей так.... Пішла Чом вона? Вже не скаже це мені, Сказав Щось не те... Вчора - кращий день в житті. День тому Я в любов грав ніби в гру, Я можливості сховатись жду, Так вірю я у день тому... Пішла Чом вона? Вже не скаже це мені Сказав Щось не те... Вчора - кращий день в житті. День тому, Я в любов грав ніби в гру, Я можливості сховатись жду, Так вірю я у день тому...
|