1 куплет: На вікні візерунки малює зима... Мені світло, хоч сонця нема. Коли сніг замітає сліди, Мені тепло, бо поряд є ти. Приспів: Вітрила вище! Ми вже ближче – За п’ять хвилин! І в моє серце Увірвешся Лиш ти один! І для нас засяють зорі на небесах... Ти мене нестимеш на руках... 2 куплет: І нехай корабель хвилі і шторми б’ють, Та любов подолає їх лють. Оминаючи страх і біду, Я до тебе крізь терни пройду. Приспів: Вітрила вище! Ми вже ближче – За п’ять хвилин! І в моє серце Увірвешся Лиш ти один! І для нас засяють зорі на небесах... Ти все життя мене нестимеш на руках... 31.07.09.
|