1 куплет: Обмаль часу. Ти лукавиш. Вже давно свічка згасла, Охолонула кава. Скільки можна Знов і знову Про одне і те ж саме Починати розмову? Приспів: Не шукай солодших вуст – Ти їх не знайдеш ніколи! І у пошуках своїх Підеш ти знову по колу! Не шукай собі зі мною Феєричної казки, Доля я – не твоя, Я – твоя пастка. Не шукай... не шукай... мене… 2 куплет: Я – не перша Й не остання. Залиши при собі Байки всі про кохання! І не згадуй Бога всує. Схаменись! – Чоловіку Слабкості не пасують! Приспів. 3 куплет: Приймай виклик! Сміливіше! Я пішла!… А з тобою… Залишається ... тиша… Приспів. 21,25,27 вересня 2007 р.
|