Світить нам зоря ранкова, зникла пісня колискова, ранок двері тихо прочиня. Я чекав тебе,кохана, моя мила ,довгождана,-- почуття роз*ятрено бринять. Посуляночка,посуляночка-- квіткка радості і весни! Посуляночка,мов співаночка, ніжна посмішка без вини. Я до тебе йшов так довго, ти найкращий в мене спогад наших днів з казкової пори. І благав я хмари чисті, щоб настала мить врочиста-- заспівали нам Твої хори. І нарешті ми зійшлися, наші долі ісплелися, як струмки джерельної води. Ти і я--одні-єдині і нікому не повинні... До вівнця нас ,Боже,підведи.
|