Пройдуть години,дні,роки, Ми не забудем все що мали, Кохання,радість,сум та біль, Які з тобою розділяли... Я досі не можу зрозуміти в чому річ, І яка сила нас зуміла розлучити, Я знову на одинці,з болем віч-на-віч, Ледь-ледь,по-троху намагаюсь жити. Учусь без тебе я ходити-як дитя, Лиш крок вперед і падаю додолу, В одну лиш мить,все зупинилося життя, В одну лиш мить,я втратила свою дорогу. Летіла високо і не боялась що впаду, А що тепер?!Не можу і піднятись, Надіюсь з часом я себе знайду, Та не наважусь більше закохатись. Ховаючись за маской радості,Душа Кричить і плаче,прагне допомоги, Так не вистачає їй твого тепла, Так не вистачає щастя,усмішок,тривоги... Так хочу знати чи ти згадуєш мене, Яскравим днем чи зоряною ніччю, Звикаюсь з тим,що вже нема тебе, Звикатись з цим я мабуть буду вічно. Я навіть взимку квіткой проросту, Я зіркою яскравой в небі засвічуся, Метеликом до тебе шлях весь пролечу, Зроблю я все...Лиш тільки б ти вернувся.
|