ТУМАНИ,ТУМАНИ,ТУМАНИ, КУДИ ПЛИВЕТЕ В ДАЛИНУ, ВІД НАС ЗАБИРАЮЧИ МОЛОДІСТЬ, ЗАЛИШАЮЧИ НАМ СИВИНУ.
ВІД НАС ЗАБИРАЄТЕ МОЛОДІСТЬ, КОХАННЯ,ЩО ВЖЕ ВІДЦВІЛО, А НАМ ЗАЛИШАЄТЕ В ПАМ"ЯТІ, ЛИШ ЗГАДКУ ПРО ТЕ,ЩО БУЛО.
ТУМАНИ ,НАЗАД ПОВЕРТАЙТЕСЯ, ВЕРНІТЬ МОЛОДІ НАМ РОКИ, НЕ МАЄМО ПРАВА,НЕ МОЖЕМО, МИ СКИНУЛИ ЇХ ДО РІКИ . ВОДА ВІДНЕСЛА ЇХ ДО МОРЯ, ТАМ ПЛАВАЄ РИБА НІМА І ТАК ЗАХОВАЛА ГЛИБОКО, ТОЖ МОЛОДІСТЬ БУЛА Й НЕМА.
ТУМАНИ,ТУМАНИ ,ТУМАНИ, А ЩО ВИ ДЛЯ НАС НЕСЕТЕ, НЕСЕМО МИ СТАРІСТЬ З ЖУРБОЮ ВАМ, І МАЄМО ПРАВО НА ТЕ.
Загалом гарно вийшло, але мені здаєтся ще трішки треба було підігнати слова по складах, адже мистецтво віршів пісні вимагає ідеалу і досконалості. Це моя думка, вибачте якщо щось не так.
ТАК,ТАК ПАНЕ УКРАН!ЯК НА МОЮ ДУМКУ,ТО МИСТЕЦТВО НАПИСАННЯ ВІРША ВИМАГАЄ В ПЕРШУ ЧЕРГУ ВИКЛАСТИ В НЬОГО СТАН ДУШІ,ЩОБ ЦЕ БУЛО ЗРОЗУМІЛО ДЛЯ ЧИТАЧА.ВМІЛО ПЕРЕДАТИ СВОІ ПОЧУТТЯ,А ВЖЕ ПОТІМ ДИВИТИСЯ ЗА ІДЕАЛОМ.МИ Ж З ВАМИ, НЕ ПРОФЕСІОНАЛИ!!!,А ТІЛЬКИ ЛЮБИТЕЛІ.САМОУЧКИ. ЯКЩО Я НЕ ПРАВА-ВИБАЧАЙТЕ!А ЗА КОМЕНТАР ЩИРО ДЯКУЮ!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")