Вечірнє небо хилиться до ніг. Сміються зорі радісно, врочисто. І у безмежжі зоряних доріг Ти, наче зірка, світишся так чисто. А у моєму серці зорепад – Сьогодні я загадую бажання: Щоб знову повернутися в той сад, Де сяєш ти – моя зоря кохання.
Твоє мовчання, мов казковий сон Проміниться загадкою з обличчя. Твої слова з весною в унісон У серці розквітають так велично. А у моєму серці зорепад – Сьогодні я загадую бажання: Щоб знову повернутися в той сад, Де сяєш ти – моя зоря кохання.
|