Цілую вуста,
нектарином налиті,
Торкаюсь до
щік, видивляюся очі,
На фото
знімаю захопливі миті,
Подушку під
спину тулю я пророчо.
Розгублено
тінню ступаю позаду,
На пиво не
тягне і досить футболу,
Ось де,
виявляється, сила і влада,
Любові
сімейної вищая школа.
Цілую
животик, так тихо і ніжно,
Як тільки
можливо його цілувати,
Водночас: і
сльози щасливі, і смішно,
Мабуть, ради
цього жити і варто…
Торкаюся миті
чужої ще й досі,
Радію за
інших – щиріш не буває,
Замріяно граю
з собою у «тосі»,
Бо хочеться в домі маленького…, Раю.
|