Я на мить, представила собі каву, дощ за вікном, милу , серцю , розмову. Я дуже люблю вірші , в яких є простота , кратість і водночас філософські роздуми....Гарно , п. Галино!Залюбки пригостила б Вас кавою , або чаєм. Що полюбляєте?
не повірите. але вмієте запросити. аж на каву захотілося... написано щиро. хоча яби продовжив думку пирогами і борщиком і т.п. ви ж знаєте, що найближчий шлях до серця чоловіка через... Щасти!
Щиро дякую,п.Вікторе,за добрий відгук! Звичайно,українці полюбляють борщик ,а до нього ще й шматок сала з часничком,але це вже не романтика ,а проста вечеря,а тут же РОМАНТИКИ хочеться!Ще раз дякую за коментар.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")