Три «Я»-питання І. хочу? Померти хочу я!!! Навік піти!!! Забути біль образ! Терпіння серця.. Закрити холодом землі відкриті рани.. Й Загубити все!!! Назавжда терпко горем затопити світ Й Покинути. Зганьбити Й Заполонити тьмою злою Закрастись у любов І чорним кольором покрити всю Нехай вмира й вона! Нехай життя вмира1 Нехай покине світ цей тепле світло! Нехай!!! Нехай піду! Нехай Втечу! Нехай темряви світлом подавлю усе, що нині є! Покину.. і Забуду Сердець прихисток пам’ятать не буду І рими рядом тиші не створю… Хай помирають теж Хай скиніють тривожно Не порятую світ цей Не спасу Не втримаю небес падіння з горя Не зігрію життя холодного гріха Хай помирає! Заробило! Хай!!! Хай в пекло не піду Хай знищу Рай... Нехай... ******* ІІ. Маю? Я пошуком не посоромлю світ! Він дав усе. Усе приніс дарунком!! Сховав? Можливо Але гірким трунком не буде сховане… й не перерве політ відсутність того, що не є чарунком Бо все принесено у жертву і душу віддано на біс.. Й Громами не збудити тишу мертву Й Не порубати незнищенний ліс Темнот Помилок та образ… Бо інше не знайти життя Цей дар лише на раз… ІІІ. Навіщо хотіла?? хотіла.. Стрімко полетіти Нестримно впасти І розбитись навпіл Хотіла Вловити тихі щастя миті Згубити душу у піснях І заховатися від тіл Чужих Нескромно зирячих на Душу Хотіла Волі, Долі та свободи Невтомно пошуком страждала Прийшла Знайшла Навіщо тільки б знала!!! Померла… Щоб Душею стати! Стала… перехотіла помирати!!! та пізно... заміна неможлива чи ж можна дивом стать без віри в диво... зима 2007-2008 рр.
|