* * *
Гнів, біль, сльота… Через роки
Озветься все це.
І кожен вірш, хоча б який, –
Малюнок серця.
І кожне слово, дія чи
Хай навіть думка –
Натхнення щирого ключі
У спраглу душу.
А стрінеться в недобрий день
Чиясь потворність,
То й та колись, а перейде
У неповторність.
(© Любов Сердунич)
|