ЩАСТЯ У ЛЮБОВІ
Щасливий той хто вкутаний любов`ю,
Що немов щит все лихо відгоня,
Спокійно в них! Не місце безголов`ю!
Тут ласка Божа сонечком сія .
Тут білий цвіт, підгрунтя без печалі,
І кожний день новий у них листок,
Тут ангели кохання вишивали,
Барвистий дарували їм вінок.
Тримай любов і відгaняй ненависть,
Прощай усім і проститься тобі ,
І не пускай у серце своє заздрість,
Це вкус вужа і біль на всі віки!
Коли ти любиш, то і ніч ясніє,
Сріблистий місяць прокладає шлях,
І ти плекаєш мрії і надії,
Які розквітнуть долею в серцях!
Додав: Таля (03.07.2018)
| Автор: © Наталія Буняк
Розміщено на сторінці : Щастя - ...
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1385 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 4
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА