Лєнор Гетрік:
Чи збудуться Мої Мрії у Році Новому?
Чи збудуться Мрії у Році Новому?
Й рожевий світанок розквітне?
Чи знайду початок веселки,
і все, що бажа'не й привітне?
Чи вийду на шлях гостинний?
чи схили поміж туманів
побачити я зумію
за небосхилом далеким?
чи збудуться мої мрії?
Хотів би я вміти читати
кришталь, щоб долю пізнати!
хотів би знайти якийсь прилад,
аби про майбутнє дізнатись!
Якби ж-то я міг дізнатись,
що доля готує мені.
якби якась сила звістила,
чи збудуться мрії чи ні.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")