Існує таке повір'я,
Знане уже усіма,
Що кращої за "Сузір'я"
Школи у світі нема.
Волею сил небесних,
Зусиллями земляків
Школа постала чудесна
На вишгородській землі.
Красується на узвишші,
Задивлена в майбуття,
Мрія моя колишня,
Частинка мойого життя.
Багато хто дякує долі
І згадує залюбки
Роки навчання в цій школі,
Як кращі в житті роки.
Світлом пізнання радо
Освітлює все довкруж
"Сузір'я" добра і правди,
"Сузір'я" дитячих душ.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")