Продайте щастя ваш рецепт, Інструкцію і строк, акценти, Даю авансовий акцепт, Ну, чи позичте, за проценти… Не хочу проб і помилок, Повірте, в цьому я митарив, Мов джміль, букетив я пилок, І забаганки вчасно тарив… Дивлюсь з цікавістю на світ, Там напоказ достатньо щастя, А за дверима – сльози, піт, Молитви, сповіді, причастя… І кожен, кожна тягне свій Мішечок-другий недомовок, Я спостереження в сувій Ховаю теж поміж обновок… Прошу, згадайте, опишіть, Коли уперше ви відчули, Що – ось воно, та не грішіть, Якщо лише від когось чули… Яка на смак та сама мить, Коли буяє ейфорія? Це спокій, хміль, а чи штормить? Реально це чи просто – мрія? Ще не забудьте пригадать: А скільки часу це тривало? Що довелося вам віддать? Багато це чи надто мало?... І дуже вас я попрошу, Щоб розказали про світання, Коли щасливості межу Ви відчували у останнє?… Рецепт – здавалось – не складний, А тонкощі не всім – відомі, Взаємно дай, цінуй, не ний І був би затишок у домі… Та я прагматик у житті, Шукаючим завжди воздасться, То ж щоб не битись в каятті, Прошу рецепт продайте щастя…
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 2045 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")