Чекав тебе замріяний...у осінь, відлюдником блукав зажовтий дим по вулицях, і дивне безголосся, робило місто хмурим і чужим. Чекав тебе, неначе свято в гості, а небо натякало дощ та й дощ, і брякло місто й від тієї злості, тягнуло сирістю із потемнілих площ. Бажав тебе, мов іграшку дитина обіцяну батьками в подарунок, ти майоріла в телику, в новинах, а я все дням і далі вів рахунок. І ось нарешті шлях, що ти проклала привів туди, де посмішка моя дивилася, як білі покривала стелила містом мріяна зима.
|