В НЕБЕСНИХ ВИСЯХ
В небесних висях слухають уважно,
Ніщо повз їх увагу не мине.
Та доки тут ми - прагнем всі одне,
Згораючи в розвагах легковажних.
Випалюючи чварами нутро,
Кидаючися словом ненависним,
А ті, у кого совість є нечиста,
Осатаніло прагнуть власний трон.
Не відрізниш - пророки чи іуди
Над нами хочуть мати вищу власть.
Народу ж залишається - пропАсть,
Або носити душу рабську в грудях...
Бог не простить, розп'яття не простить
Душі людської на хрестах облуди!
То, може, спам'ятаймося - й не будем
Злом тамувати власну ненасить?
Суцільний жаль, поминки за життям,
За правдою, за волею, за щастям...
Як нам потрібне істинне причастя
І не лукаве - щире каяття!!!
|