Відчуття це, всім потрібне, Не завжди, нам, Бог дарує. Дивне щось, на спів подібне. І душа, твоя відчує. О! Вона, тоді злітає, Понад світом, в синь небесну І у тебе слів немає, Як назвати мить, чудесну. Навкруги любов, Всевишня, А душа хоче співати. Зупинися мить! Благає - І боїться налякати. Налякає, в цю ж хвилину, Випурхне, мов тая птиця. І не стане, того плину Відчуття, що щастям зветься.
|