Пам"ятаю бездумні ті кроки, як шукали казкового зілля, зовсім юні ще, тішились роком й шмирдяка неприємним похміллям. Ми тікали із дому щоденно автостопом на ближні міста. Серед сірості днів забуденних знов робили для себе свята. Грала музика в дим конопляний, загортала в обійми всіх нас, гурт людей- до життя безталанний, та при цьому живих водночас. Де ви зараз? Хіба так годиться? ані зустрічей, ані концертів, лиш як спогад, на нижній полиці, ще стоять перекрашені бертси.
|