МИ НЕ ВІЛЬНІ -ПОЛОНЕННІ МИ ЗАРУЧНИКИ В ЖИТТІ ХТОСЬ БАГАТСТВА . А ХТОСЬ СЛАВИ . ХТОСЬ ХВОРОБИ . ХТОСЬ ОБСТАВИН Й ЦЕ НЕ МОЖНА ОБІЙТИ . І ЯКЩО ТОБІ УДАСТЬСЯ ОБМИНУТИ ЦЕ -РАДІЙ БО НАЙКРЩЕ ЖИТТЯ МАЄШ ТО Ж ПЛАНУЙ ЗАКОХУЙСЬ .МРІЙ БО ТИ ВІЛЬНИЙ І ЩАСЛИВИЙ ЛАНЦЮГІВ В ТЕБЕ НЕМА І НЕ ДУМАЙ .ЩО БАГАТІ . І НЕ ДУМАЙ. ЩО СЛАВЕТНІ МАЮТЬ ПРАВЕДНЕ ЖИТТЯ .
ЧОМУ, ЯК ТІЛЬКИ ТВІР, ВІДДЗЕРКАЛЮЄ ГНІТЮЧИЙ СТАН НАШОГО ЖИТТЯ, ЙОГО ОБЕРЕЖНО ОБХОДЯТЬ. ТОМУ ТОБІ НИЗЬКИЙ УКЛІН ЗА ВІРШ І СПАСИБІ ЗА ТРИВОГУ ЯКУ ТИ ВИРАЗИЛА У СВОЄМУ ТВОРІ.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")