Вона не зірка і не стюардеса,
Про неї не напише жовта преса,
Про неї у новинах не розкажуть,
В кіно її нам також не покажуть.
Її рука не звикла до тепла,
Душа не встигла наробити зла,
Уста не знають ще чужої ласки,
Обличчя юне не носило маски.
Її життя – не списаний листок,
Вона не знає заздрості й чуток,
Не пили сліз її прекрасні очі,
Сумні думки не розбудили ночі.
Яскраві дні не повбивали мрії,
Вона не просить щастя у надії,
Її не чули диски і касети,
Не знає подих диму сигарети.
Ще не була на площах і концертах,
У книгах, на картинах та мольбертах,
Не бачила кордону і полону,
Ніхто не знає номер телефону.
Для багатьох і досі незнайома,
Не ночувала ще не в себе вдома,
Така звичайна і така красива,
Ще молода і досі ще щаслива.
|