Скажіть?!)))) І мені подобається))))) Як два начала.. чоловіче і жіноче... ніби вони завжди були один для одного)))))) Зараз ще один вірш додам.. там вже без чорного з боків.. і цей ролік теж перероблю))))
Красиво,оригінально оформлено!Наш сайт росте на очах!Скільки нових ,якісних методів передачі змісту вірша з'явилося в наших руках,і всі використовуються уміло з душею!
Гарно!!! Дуже гарно!!! Не знаю, що краще: Софіїн варіант чи Наталочки. Обидва прекрасні, зроблені душею і талантом. Я на себе, навіть, подивилася з Софіїної сторони: а яка ж я?
Дякую! Оксаночко, от і я задумалась над тим, що навіть не знаю, який варіант кращий..... Однозначно, зміст ніби вже інший)))) А дивно навіть.... Треба третій зробити: штукатури, двірники, кондуктори...... Бідні жінки!
Коли від серця йдуть слова , вони у памяті лишають лиш дива !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")