А на папері насіяно снів. Може, вони проростуть почуттями? Думка вчорашня приходить до тями, я видаляю себе, наче спами. Ти на добу чи на світ обмілів? Білий папір роз'їдає іржа, букви на порох розвіює осінь. Ти ще у мене нічого не просиш. Ти вже у мене нічого не просиш. Ми у минулому. Холодно. Жаль. А на папері насіяно слів. Марно любов зачепилась корінням, марно майбутнє бубнявіє синім, стебла чіпляються крапки і рими. Ти ще у серпні усе спопелив... І на папері нічого крім слів...
Монтаж, ідея, виконання та усі ті вигадки теж мої)))
На слух сприйняла в першому рядочку не "снів", а " слів" - все дивилася і думала: чому на відео малюнок, а не слова... Коли прочитала твір - все стало на місця. (Ну глуха, мабуть, я трішки ) Тому добре, що Ви й текст під відео додали. Гарно вийшло. Оригінально. Молодець Ви, Софіє.
чудово, коли у автора хороша дикція, коли він вміє відтворити написане емоційно та чітко. відео мені теж дуже сподобалось. і вірш хороший. на мою думку,це досить вдала робота.
А хто ж ото так пензлем гарно вимальовує, та прибрибирає такий чудовий малюнок?.. Добре, Софіє, виходить усе в тебе, ти умієш причарувати своїм умінням кожного... Успіхів тобі!
вернулася знов до Вас на сторінку... таки гарно...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")