Яка поезія, коли
Зорею жінка
ясноока
Неждано вийшла
із імли
І засіяла на всі
боки?
Які там рими і слова,
Чи у рядках
зворотів перла,
Коли йде кругом
голова
І навкруги –
життя завмерло?
Шляху не видно
на Парнас
Моєму погляду
весною –
Стоїть, як
вкопаний, Пегас,
Засліплений очей
красою.
Вони, мов небо, голубі,
Такі глибокі та
безкраї, -
Мене підкорюють
собі
Й до творчих
справ не відпускають…
29.03.12
|