Прийшла я жінкою у світ,
Здолавши всі тривоги,
Незламна й сильна, як граніт,
Нелегка та дорога.
Зазнала безліч я страждань,
Пекучих сліз і болю,
Але живу без нарікань,
Не проклинаю долю.
Прийшла я жінкою у світ
Довкруг добро творити,
Людський продовжувати рід,
Красою полонити.
|