У пам"яті зіпсованих картин, сумний фрагмент невдалого початку, і знає автор лиш один, чому не дав життя зачатку. Вину шукати без провини, на підсвідомості вже злочин, чому обрав своїй картині, не день народження,а спочин. Де вибору межує грань? і чи потрібне те насіння, щоб не віддати йому дань, кидаючи в смітник творіння? ЇЇ ти зовсім не просила, а силоміць знесла за борт, обрізала малі вітрила, Картина:жах,кошмар,аборт...
|