Створення цієї теми надинуло Ваше свято, любі жінки. Свято 8 березня. Так хто для нас, чоловіків жінка? Подруга, дружина, мати чи можливо щось більше? До Вашої уваги невеличка добірка визначення слова ЖІНКА: Жінка завжди була таємницею. Розгадати, зрозуміти цю дивну істоту чоловіку не дано. Жінка - це турбота і ніжність, надія і любов, вірність і терпіння, усмішка і смуток, кокетство та смиренність... Жінка - це незбагненна і непізнана таємниця душі... Жінка — це спрага! Жінка – це захоплюючий роман, придуманий самим життям! ЖІНКА - ЦЕ МАЙБУТНЄ ЧОЛОВІКА Жінка – це полуниця з риболовецьким гачком всередині Чоловік і жінка - це дві ноти, без яких струни людської душі не дають правильного і повного акорду. Ось така вона, жінка. Яка вона для Вас, Ваше визначення лишайте в цьому каталозі (можливо потрібно створити форум з відповідною темою?)
Другие материалы по теме
|