Згадаю я роси ранкові. Багрянок і сонця закат. Ті руки і голос діброви. Стежину,домівку і свій зорепад. Дитинство і рідную неньку. І в задумі очі сумні. І тії недоспані ночі, Що ти дарувала мені. Мамині очі і руки, Я згадую часто про вас. Мамині очі і руки, Мені нехватає так вас. Згадаймо батьків наших рідних, Й травою поросші стежки. І запах хлібини,на щастя, Що нам дарували вони. Подяку складаю рідненька. За мудрість твою,за весну. Бо роки летять наче коні, Вплітають й мені сивину. Мамині..........
|