На вії чорні сипле сніг, тихенько, зовсім непомітно, мороз торкнеться моїх ніг і поцілує холод міцно.
Предноворічний місяць всім- освітить з килимом дорогу, в магічнім сяйві золотім- На мить, в думках вкраде тривогу.
І побажаю в цей я час- в свята , різдвяні і веселі: надія й віра водночас, ввійшли з коханням до оселі.
Шляхи були всі недарма , а ми, ставали мудрі і терпимі і може ще , порадує зима людські серця, такі ранимі.
|