Зірка з неба впала ясна, Разом з нею вість прекрасна, Що спустився Ангел Божий, Тихий, смирний і пригожий, І приніс для нас новину Світлу, чисту, як дитину Новоявлену, пречисту Іскру Божу, золотисту. Новий рік уже в дорозі, Нове щастя на порозі, То ж спішімо зустрічати, Усім радості бажати… Щоб здоров’ячка немало В нашу хату завітало! Щоб очистилися душі На роки наші грядущі! Щоби наші милі діти Розквітали, наче квіти! Щоби справи на роботі Не приносили турботи! Щоб любов царила в домі! Були друзі і знайомі, І сусіди, і родина, Коли прийде та година, За святковими столами, Возвеличити словами Наші мрії і бажання, І промовисті зізнання За любов Всевишню Божу, Не боюся, як примножу, Бо без Господа Святого Року не було б Нового.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")