Не зовнішність тільки велика окраса, Краса – більше те, що залежить від нас: В думках, поведінці, у погляді яснім, В алмазах душі – не володар їм час.
Давайте лиш це берегти і леліять: Плекати свій Розум, творити Добро, І бути здоровим душею і тілом – В цім наша краса всім напастям на зло.
|