На Новий рік буває так: тумани сірі і дощі і настрій у святковості псується, та випикти пиріг свій не вдається. А може буде білий сніг і смачно пахнути пиріг, ялинка гарна до нестями, листівки різні, з добрими вістями.
Чи буде вітер, чи сніги, журба, чи радість навкруги, настане Новий рік, як зАвжди вчасно, салюти заблищать, - і стане ясно. І навіть ті, хто вже давно, зневірені, та все одно, подумають: А може розпочати жити- по-новому...І повні келихи допити... 13.12.2013р.
|