" Я стараюсь крок за кроком Я за мир у нашім краю." Ви самі собі заперечуєте. " Але перше змету владу." Хочеться сказати: - Хлопці, давайте жити дружно! І настане в нашім Краї мир, і спокій, а з ними й достаток.
Ах, зрозуміти всю нечисть влади можуть лише ті, хто більш-менш працює в сфері, де зустрічається з її щоденним тиском. Тоді, і лише тоді люди розуміють, що гнати не просто з трону, а за грати всіх хто при владі - це єдинний вихід для виживання простого народу. Я, як ніхто, підтримую ваші бажання. З Новим Роком!
Ліля,щиро дякую за коментар.Злетів Вам на творчій ниві.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")