Привітання до Дня адвокатури!
Адвокатура – це судова увертюра,
Там є скрипаль, арфіст і барабанщик,
Є і сліпці з байками на бандурах,
І є глядач, що обирає кращих…
І так, і сяк махають диригенти,
На нотах наголошують весь час,
Ба, навіть інколи лунають компліменти,
Коли не перевершить контрабас…
Буває рвуть, буває рвуться струни,
У саксофона і кларнета сперло дух,
З концертів дехто падає у труни,
А іншим – мелодійність, соло, пух…
Всі перепади, лірика, алегро
Чарівно манять, знову, знову, знов,
У кожній партії чиясь мажорна черга,
І чийсь мінор, ненависть і любов…
І хочеться додати завжди жару,
Тебе щоб чули з оркестрових ям,
І смак оцінки в квітах гонорару,
Підвищував цей тонус хоч на грам…
Як на показ сьогодні: плАття, фраки,
Я відчуваю оперу от-от,
Відомі всі, не треба контрамарки,
Я радий Вас вітати тут, народ…
Із торжеством: басисті і сопрано,
Без Вас в судах фонить апаратура,
Не припиняйте грати філігранно,
Здоров’я Вам, за Вас – Адвокатура!!!
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1875 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")