З новим роком вас вітаю,
Щирі друзі ви мої.
Хай Господь оберігає
І від зла всіх боронить.
Хай збуваються всі мрії,
Душі повняться добром.
Хай життя, лиш радість сіє,
Б'є натхнення джерелом.
З новим роком! З новим щастям,
Хай погане все мине.
Хай любов, тепло і ласка,
Вас до себе пригорне.
Я усіх здоровлю щиро,
Хай у всьому таланить,
Ясних днів в обіймах миру,
А в серцях - всякчас весни.
|